info@fuarrehberi.com +90 216 347 45 25

CEZAYİR

Belgeler & Formlar

Ticari

  • buy alprazolam from mexico Başvuru Formu 2 adet eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • buy alprazolam europe Pasaport Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalı.
  • Fotoğraf Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz 2 adet fotoğraf (6 aydan eski olmamalı ve 35x45 mm ebadında olmalı.).
  • Pasaport Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • http://asphaltdrivewayco.com/preparing-driveway-winter/ Belediye Onaylı Davetiye Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi, başvuru sahibinin adı ve firmadaki görevi ile firmasının adı, talep edilen vize süresi, seyahatin amacı, hedefi ve süresi belirtilmelidir. Cezayir'den davet eden firmanın davetiyeyi bağlı bulunduğu belediyeden onaylatması gerekmektedir.
  • http://life1031.com/event/robbins-village-theatre-barnyard-bingo-tickets/?ical=1 Dilekçe Şirketin antetli kağıdına, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini ve seyahat edecek kişinin görevini bildiren dilekçe.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi
  • http://life1031.com/events/2017-08-03/?ical=1/ Ödeme Dekontu

Turistik

  • Başvuru Formu 2 adet eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • cheap xanax for sale Pasaport Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalı.
  • http://asphaltdrivewayco.com/2016/05/ Fotoğraf Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz 2 adet fotoğraf (6 aydan eski olmamalı ve 35x45 mm ebadında olmalı.).
  • http://yourlivingbody.com/tag/running/feed/ Pasaport Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Uçak Rezervasonu
  • Otel Rezervasyonu
  • Dilekçe Şirketin antetli kağıdına, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini ve seyahat edecek kişinin görevini bildiren dilekçe.
  • SGK İşe Giriş Bildirgesi
  • Belirsiz Süreli İş Sözleşmesi
  • Ödeme Dekontu

Ticari

  • Başvuru Formu 2 adet eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • Pasaport Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalı.
  • Fotoğraf Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz 2 adet fotoğraf (6 aydan eski olmamalı ve 35x45 mm ebadında olmalı.).
  • Pasaport Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Belediye Onaylı Davetiye Davet eden firmanın adı ve eksiksiz adresi, başvuru sahibinin adı ve firmadaki görevi ile firmasının adı, talep edilen vize süresi, seyahatin amacı, hedefi ve süresi belirtilmelidir. Cezayir'den davet eden firmanın davetiyeyi bağlı bulunduğu belediyeden onaylatması gerekmektedir.
  • Dilekçe Şirketin antetli kağıdına, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini ve seyahat edecek kişinin görevini bildiren dilekçe.
  • Faaliyet Belgesi Son 6 aydan eski olmamalı.
  • Ticari Sicil Gazetesi
  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküleri
  • Ödeme Dekontu

Turistik

  • Başvuru Formu 2 adet eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • Pasaport Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalı.
  • Fotoğraf Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz 2 adet fotoğraf (6 aydan eski olmamalı ve 35x45 mm ebadında olmalı.).
  • Pasaport Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Uçak Rezervasonu
  • Otel Rezervasyonu
  • Dilekçe Şirketin antetli kağıdına, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini ve seyahat edecek kişinin görevini bildiren dilekçe.
  • Faaliyet Belgesi Son 6 aydan eski olmamalı.
  • Ticari Sicil Gazetesi
  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküleri
  • Ödeme Dekontu

Ticari

Turistik

  • Başvuru Formu 2 adet eksiksiz olarak doldurulmalı ve imzalanmalıdır.
  • Pasaport Talep edilen vizenin bitiş tarihinden en az 6 ay sonrasına kadar geçerli olmalıdır. Pasaport on yıldan eski olmamalı (uzatma kabul edilmemekte) ve en az iki boş sayfası olmalı.
  • Fotoğraf Biometrik özelliklere uygun, rötuşsuz 2 adet fotoğraf (6 aydan eski olmamalı ve 35x45 mm ebadında olmalı.).
  • Pasaport Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Uçak Rezervasonu
  • Otel Rezervasyonu
  • Dilekçe A4 kağıdına, seyahat sebebini, seyahat tarihlerini ve başvuru sahibinin imzasının bulunduğu dilekçe.
  • Emekli Aylık Bilgisi Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan veya E-devlet kapısından alınabilir.
  • Ödeme Dekontu

Ticari

Turistik

Ticari

Turistik

Ülke Hakkında

  • Ülke Bayrağı

Fuar Rehberi

Fuarrehberi.com dünya çapında birçok fuara tur organizasyonu yapmakta ; firma çalışanlarının tatil organizasyonları düzenlemekte ve bunları yaparken müşteri memnuniyetinin maksimum seviyeye ulaşması için azami çabayı sarfetmektedir.

Bize Ulaşın

+90 216 347 45 25
+90 216 348 87 00
info@fuarrehberi.com
Uzunçayır cd. No:49 D:2 Hasanpaşa
Kadıköy/İstanbul

Sektörünüze Özel E-Bülten